Over Ons

Kringloop & Zo is de natuurlijke opvolger van Kringloopwinkel ‘t Hoekie. 

Toen we pas begonnen in Nieuw-Vennep, hadden we een kringloopwinkel letterlijk op de hoek van een straat. Daar komt onze oorspronkelijke naam vandaan. Nu we in een nieuw pand in een andere gemeente (Hazerswoude Dorp) zitten, wordt het tijd om onze naam te veranderen naar een leuke naam die we graag met jullie willen uitstralen: Kringloop & Zo!

Wat bieden we?

We bieden onze klanten een mooie winkel met lage prijzen! De meubelen, decoraties en witgoed zijn gerecycled, maar zeker niet aftands. We bieden producten met topkwaliteit in onze winkel en onze webshop.

Kom ook fysiek bij ons langs of kijk in onze webshop wat voor moois we allemaal hebben. Let op: vaak hebben we producten maar 1 keer op voorraad.

Dus beslis wel snel en laat je niet de kans ontnemen!

Onze Resultaten tot nu toe!

1000
Tevreden Klanten
1500
Kopjes Koffie
5000
Verschillende Artikelen

Oog voor Detail

Behalve onze mooie meubelen, zijn er bij ons ook veel aparte snuisterijen te vinden, of wat we ook wel curiosa noemen!

Er zijn verschillende prachtige objecten en artikelen die wekelijks veranderen. Daarom is het voor de vaste klanten ook van belang om regelmatig de website én de winkel in de gaten te houden.

Neem als voorbeeld deze Continental mechanische rekenmachine. Een voorbeeld van een absolute parel in jouw interieur. Ook hebben we regelmatig poppen, vazen en serviezen.

Andere voorbeelden van onze producten